dimarts, 23 de juliol del 2013

Jaqueta Iris de Naii

L'entrada anterior, bé mereixia una explicació.

He trigat molt de temps en confeccionar la jaqueta i voldria explicar com m'he sentit durant el procès!!

Han sigut una barreja de sentiments, però al final me'n sento molt orgullosa, és de les meves primeres incursions en el món costurer de roba, ja havia fet altres cosetes però no tan elaborades.

Quan vaig tenir decidides les robes i el patrons tallats , em vaig adonar que ho havia fet tot al revés, amb la roba de cotó i polar i que m'havia fet un embolic al calcar els patrons al polar, i el tallat posterior, així que després de la decepció inicial, vaig demanar ajut a la meva sogre que em va anar guiant ( li encanta cosir roba, és la seva vocació frustrada!!).

Vam decidir aprofitar totsels retalls de la roba polar i de cotó possibles per a no gastar més diners compant-ne i a la veritat és que el resultat m'encanta!!!

La roba de cotó és del Ikea que ja està descatalogada i és una llàstimaperquè he pogut fer diverses cosetes amb elles i tot amb molt bon resultat!!!

Per al nen vaig decidir seguir més o menys el mateix patró però aquest cop a mode d'armilla.

Espero que els agradi i ho puguin aprofitar aquest hivern.

Gràcies Naii per aquest patró, el proper que tinc pendent és el top Abril, però veient el meu historial, crce que publicaré l'entrada d'aquí a set mesos més tard, hihihi

Més val que m'ho prengui bé i ser realista!!!  








1 comentari:

diario de naii ha dit...

Tienes que sentirte muy orgullosa!!!! Cuantas millones de veces hemos pensado en tirar la toalla en el medio del camino y seguimos! Así se aprende y tiene mucho mas valor el producto final. Han quedado chulos!