diumenge, 21 de juliol del 2013

AI ACABAT


Després de quasi 7 mesos de retard, per fi els meus amics invisibles que va organitzar la Pantigana, ja viatgen cap al seu destí, sols espero que els agradi, que compensi l'espera amb el que els he fet, tot amb molt d'amor i dedicació.

Aquest fet m'ha donat a pensar en com faig les coses, la manera d'organitzar el meu temps i necessito ser més real en quant a temps de dedicació es refereix!!!

M'agradaria fer tantes coses i sóc tan fàcil de convèncer que després no penso en les conseqüències, sí se que van haver-hi fets que em van fer retardar l'elaboració però tot i així aquests fets no han estat 7 mesos mantinguts en el temps, es per això que no tinc perdó!

Sense més dilació us ensenyo el que he fet:
Per al nen, una armilla polar ben calentona, un memori de tractors plastificat per a endur-se'l allà on vulgui (li en canten!!!) i un full plastificat amb un rotulador que s'esborra per fer línies i poder començar a fer treballs d'escriptura!!!


                                     
                                             
Per a la nena una jaqueta reversible amb el patró de la jaqueta Iris de Naiï, amb forro polar i una roba d'Ikea de cors!!! A les meves cuques els encanta!!!  I com li agrada tant la Pepa Pig, un memori plastificat per a que se l'endugui allà on vulgui, fins i tot a la piscina o la platja!!!




AH!!! i un Spy Toy per a cadascun, ideal per al cotxe!!!

                                      

                                      






2 comentaris:

Amaika ha dit...

Muchas gracias!!!!hoy he recogido tu paquete de correos, que de cosas! el spy toy me ha parecido muy original. Mi leoncito muy contento y ha llevado toda la mañana el chaleco puesto!!! aaaaahhh!! jajaja!! con el calor que hace! el marrón es su color preferido, seguro que le damos mucho uso.
Un abrazo

kukafera ha dit...

L'espera ha valgut la pena, és molt xulo tot!