dimecres, 28 d’abril de 2010

SANT JORDI: ÈXIT TOTAL - SANT JORDI: EXITO TOTAL!!!
El passat Sant Jordi, varem tenir una paradeta al centre de Barcelona i va ser un èxit total.

La paradeta va ser un lloc on hi van tenir cabuda diverses artesanies familiars (bisuteria, complements, punts de llibre, portabebes, etc..) totes amb temàtica de Sant Jordi i tenint com a motiu principal les roses!

Hi van col·laborar:

* la meva mare amb la seva marca inconfusible http://ne-us.blogspot.com/ de bisuteria, reciclant les capsules Nespresso, és única, impressionant!

* una de les meves tietes, la TIETA PATCH, http://mixpatch.blogspot.com/, fa complements com fundes d'ulleres, fundes pels mocadors de paper, moneders, uns clauers xulissims, fundes per les tisores, etc... Tot amb el seu segell únic i inconfusible, de fer bé les coses!

* una de les meves cosines, PATCHPERTU, http://www.patchpertu.es/, fa qualsevol cosa en Patchwork que se us acudeixi, vànoves, bolsos, necessers, etc...

* un dels millors amics del meu germà, PISTAGE, http://pistagebisuteria.blogspot.com/ . Fa bisuteria en plata de llei d'una qualitat i originalitat sorprenent!

I evidentment PATCHADES va ser-hi, decorant amb els diversos portabebes que confecciono, i amb una novetat exclusiva de Sant Jordi, un Baby Mei preciós.

Vam poder exposar-ne uns quants i gràcies això van haver-hi diverses persones que s'hi van interessar, fins i tot un parell de botigues que ens van oferir el seu espai per vendre'ls, VISCA!!!!

Ja sabeu que si voleu encarregar-nos algun dels nostres productes sols heu de fer-m'ho saber!